a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Even voorstellen…

Een prachtige locatie aan het water, smaakvol genieten en een intieme sfeer, dat is: Mexican all you can Eat Balandra. Een plek waar je voor een vast bedrag, zonder tijdsdruk, kunt genieten van onze Mexicaanse specialiteiten. We zitten iets buiten het centrum, maar u kunt hier zo voor de deur parkeren. Het is een klein restaurant met grootse passie.

Over ons

Ruben van de Groep eigenaar & Chef, Raymond Hagen eigenaar & gastheer

Raymond: ‘Als gastheer maak ik het de mensen zoveel mogelijk naar hun zin door een gezellige en informele sfeer te creëren. Daarnaast is het belangrijk dat onze gasten niks tekort komen en hier ontspannen en ongedwongen kunnen zitten. Als de gasten het naar hun zin hebben heb ik dat ook’.

Ruben: ’Als chef en eigenaar vindt ik niks belangrijker dan dat onze gasten weggaan met een uiterst tevreden en voldaan gevoel. Dit kan ik alleen bewerkstelligen als ik ervoor zorg dat onze gerechten vers en met zorg worden klaar gemaakt’.

Ons restaurant

Ons pittoreske restaurant gelegen bij ”Jachhaven Nieuwboer” en het strand geef,t u met veel kleur en heerlijke Mexicaanse muziek, het gevoel dat u zich in het buitenland waant.

Ons restaurant bestaat uit drie delen:

  • Het restaurant met 45 zitplaatsen
  • De serre waar ruimte is voor 20 personen.
  • Het terras met voldoende ruimte voor meer dan 50 personen.
  • Kon eens langs en geniet van ons heerlijke: all you can eat menu en onze met zorg samengestelde dranken

Heeft u vragen?

Heeft u trouwens vragen over bijvoorbeeld, een allergie die u heeft. Geen probleem, wij hebben achter de bar een aparte kaart met hierop een allergie wijzer, waarop in een oog opslag is te zien welke gerechten u wel of niet mag. Heeft u andere vragen of wensen, geef het ons door en wij zullen er direct werk van maken.

Een sfeerimpressie